Košík
prázdny

Sledovanie
objednávok

Články

Ako správne skladovať zubnú pastu Jack N' Jill?

Aj vy už máte doma naše zubné pasty Jack N' Jill? Potom vás bude určite zaujímať, ako na ich správne skladovanie. :)

O tom, ako sa treba starať o zubné kefky, sme už písali v našom staršom článku.

V tomto článku vám povieme niečo o tom, ako sa treba správať k zubnej paste. Čuduj sa svete, ale aj ona si vyžaduje určitú starostlivosť. :). 

V prvom rade: skladovanie

Najlepšie sa budú naše zubné pasty cítiť v špeciálnom kúpelňovom poháriku určenom práve na skladovanie pást a kefiek. Ak taký nemáte, mohli by vás zaujať aj naše prírodne rozložiteľné kúpelňové poháriky.

Postavte teda zubnú pastu vedľa zubných kefiek v zvislej polohe tak, aby uzáver smeroval nahor. Vždy však pri tom dbajte na to, aby ste zubnú pastu po použití uzavreli. Nie je totiž vhodné, aby sa zubná kefka dotýkala otvoru na uzávere pasty, pretože tak môže prísť k prenosu baktérií do tuby pasty.

Keďže zubné pasty Jack N' Jill majú čisto prírodné zloženie, nie je vhodné, aby bol pohárik, v ktorom sú uložené, dlhodobo vystavený priamemu slnečnému žiareniu. Takisto netreba zabúdať na to, že všetky produkty ústnej hygieny je potrebné skladovať čo najďalej od toalety.  

Čo obnáša základná starostlivosť?

Tuba zubnej pasty Jack N' Jillje z hygienických dôvodov pod uzáverom hermeticky uzatvorená. Počas bežného používania sa na otvore v uzávere budú časom vytvárať menšie množstvá kryštalizovanej pasty. Ako na ich odstránenie?

Jednoducho s čistou a vlhkou handričkou či utierkou odstráňte všetku pastu z okolia otvoru. Následne uzáver vysušte suchou handričkou a pastu umiestnite do pohárika otvorom nahor, ako sme už spomínali. K podobnému čisteniu sa podujmite aj v prípade, že si váš drobček na našej zubnej paste pochutnal. My vieme, že pasty Jack N´Jill chutia skvele a detičky ich rady papajú, ale môžu tým niekedy zubnú pastu aj znehodnotiť.

Ako dlho môžete používať zubné pasty Jack N' Jill?

Ako asi pri všetkom, aj pri našich zubných pastách platí, že si treba všímať dátum spotreby (expirácie), ktorý nájdete na tube, respektívne na zvare. Inak treba zubnú pastu spotrebovať do 6 mesiacov po jej otvorení. 

Starajte sa o zubné pasty vašich drobčekov správne a oni sa vám za to odvďačia zdravým úsmevom. Existuje krajší dar? :)