Košík
prázdny

Sledovanie
objednávok

Články

5 dôvodov, prečo by mali deti používať pasty Jack N’Jill

Zúbky už pravidelne čistíte, malá rúčka vášho drobčeka si zvykla na kefku, a tak nastal čas vybrať pre neho aj vhodnú zubnú pastu. Nekupujte však bezhlavo. Nie každá detská zubná pasta je pre vášho drobčeka ideálna. Tie naše však sú. Zistite, prečo.

Zubné pasty Jack N’Jill sa nepodobajú žiadnym pastám, ktoré nájdete v bežnej slovenskej drogérii. Ich špecifické vlastnosti z nich však robia ideálne zubné pasty pre vašich maličkých. Čím sú teda také výnimočné?

1.  100 % bezpečná zubná pasta 

So zubnou pastou Jack N’Jill dávate vášmu drobčekovi na kefku to najbezpečnejšie, čo sa na trhu s detskými zubnými pastami nachádza. Svedčí o tom aj certifikát od spoločnosti EWG (jedna z najväčších spoločností zaoberajúca sa bezpečnosťou produktov), ktorá označila naše detské zubné pasty za tie najbezpečnejšie na trhu.

Všetci dobre vieme, že detičky zubné pasty rady prehĺtajú. Pri zubných pastách Jack N‘Jill sa nemusíte obávať toho, že by bolo po prehltnutí našej pasty vášmu dieťatku zle alebo by na neho prišla náhla nevoľnosť. Naše zubné pasty sú hypoalergénne a v ich zložení nenájdete nič, čo by mohlo brušku vášho drobčeka uškodiť.

2. Bez akýchkoľvek chemikálií

Naše zubné pasty neobsahujú žiadne chemikálie. A to ani tie „bezpečné“. V našich zubných pastách nenájdete ani fluór, ani žiadne umelé sladidlá, farbivá či geneticky modifikované látky. Zloženie zubných pást Jack N’Jill je 100 % prírodné a naše pasty neobsahujú ani deriváty palmového oleja.

Ak vás zaujíma, čo všetko by nemala obsahovať detská zubná pasta, prečítajte si náš starší článok, v ktorom sa zloženiu pást venujeme podrobnejšie. :)

3. V príchutiach, ktoré si vaši drobci zamilujú!

Zubné pasty ponúkame hneď v piatich príchutiach. Tie však nedosahujeme žiadnymi umelinami! V zložení pást môžete nájsť prírodné organické ovocie, ktoré im dodáva tú výbornú chuť, vďaka ktorej si naše pasty vaše malé zázraky určite zamilujú. :) Konkrétne u nás nájdete príchute, ako sú jahoda, malina, banán, čučoriedka, čierna ríbezľa, magická chuť žuvačky, lesná zmes či lahodný koktail. No ak hľadáte pastu bez príchute, máme aj pre vás - extra jemnú :)

4. Blahodarný organický nechtík

Okrem skvelej chute majú zubné pasty Jack N’Jill vo svojom zložení aj čosi ďalšie, čo poteší každého jedného rodiča. Ide o organický nechtík. A prečo by ste sa z neho mali tešiť? Práve táto bylinka má prírodné liečivé schopnosti, ktoré prospievajú vášmu drobčekovi. Nechtík pôsobí protizápalovo, jeho silné liečivé schopnosti pomáhajú mladým zúbkom a upokojujú ďasná vašich najmenších.

5. Bio aj vegánske a v recyklovateľnom obale

Ďalšou nespornou prednosťou zubných pást Jack N’Jill je aj to, že naše pasty sú BIO, vegánske a tak, ako samotná pasta neškodí vášmu drobčekovi, tak ani jej obal neškodí životnému prostrediu. Obaly zubných pást sú minimalistické, bez BPA a recyklovateľné.

Zubné pasty Jack N’Jill sú bezpečné a zo skúsenosti vieme, že deťúrence si ich prírodnú chuť okamžite zamilujú. Tak prečo to neskúsite aj vy? :)